Servicii

Fabricarea structurilor

din oțel

În ultimul deceniu, am căutat să aliniem pas cu pas această activitate tradițională de fabricație la cerințele construcțiilor contemporane. Colaborarea strânsă cu părțile interesate din acest domeniu, proprietarii de afaceri, contractori, specialiști tehnici, manageri de achiziții, ingineri structurali și constructori au făcut serviciul nostru de fabricație mai agil, mai eficient și mai versatil.

Procesul nostru de fabricație structurală din oțel, începând de la proiectarea rațională până la optimizarea livrării ne-a oferit un puternic atu pe arena europeană. Împreună cu partenerii noștri de la Rezicon Design, clienții noștri sunt ghidați pas cu pas prin procesul de proiectare, planificând echilibrul corect între asamblarea din atelier și montajul la fața locului.

Activitățile din atelierul nostru constau în tăierea bucăților de oțel la forma dorită și conectarea acestora pentru a forma structura. Asamblarea în atelier se face în principal prin sudură, unde abilitățile experților noștri certificați în sudură își lasă amprenta. Tot în atelier sunt fabricate conecțiunile care permit asamblarea finală a structurii. Toate structurile părăsesc linia de asamblare cu marcajul de certificare europeană , care implică un control riguros al calității și instruirea periodică a sudorilor noștri calificați.

Leadership-ul nostru și echipele noastre calificate au jucat constant un rol cheie în succesul serviciului nostrum de fabricare la cerere. An de an, dăruirea și experiența dobândită au construit o reputație puternică în rândul companiilor din domeniul construcțiilor civile și industriale moderne.

Debitare tablă

Debitarea tablei este o metodă de fabricație care presupune tăierea, îndoirea și virolarea plăcilor metalice pentru a crea diferite forme. Fabricarea tablelor este mai rentabilă decât prelucrarea multiaxială CNC atunci când vine vorba de fabricarea componentelor metalice cu grosimea constantă a pereților.

Vă oferim acces facil la capacitățile noastre de debitare a plăcilor standard din oțel și, la cerere, ale altor materiale personalizate. Folosind tehnologii de tăiere cu oxi-flacără, cu plasmă sau cu laser, suntem capabili să prelucrăm plăci metalice (e.g. cu o grosime de până la 100 mm folosind oxi-flacără), cu intervale înguste de toleranță. Acest proces este completat de îndoire și virolare pentru obținerea formei și funcționalității dorite în produsul final.

Echipa noastră este dedicată să asigure că serviciile noastre de tăiere, îndoire și rulare a metalelor îndeplinesc în mod constant așteptările dvs. de calitate. Dacă aveți nevoie de o ofertă pentru designul dvs., vă rugăm să ne contactați.

Montajul structurilor metalice si a panourilor sandwich

Echipele noastre sunt gata să vă ajute la fața locului cu montajul structurii metalice conform planurilor proiectate de biroul dvs. de inginer structural. Împreună cu partenerii noștri AIDO Construct și BBI Construct, suntem la dispoziția voastră pentru pregătirea fundațiilor adecvate pentru începerii lucrărilor, asamblarea structurii metalice, ridicarea și așezarea componentele preasamblate în poziție. Inginerii noștri și conducătorii echipelor se asigură de alinierea corectă a structurii și a conexiunilor înainte de acoperirea construcției.

Acoperirea cu panouri sandwich oferă o combinație perfectă de estetică cu performanță. De-alungul acestui pas, proiectul de construcție începe să prinda forma proiectată, pe măsură ce se apropie de finalizare. Echipele noastre au primit instruire specifică pentru a trata cele mai noi și inovatoare produse în ceea ce privește montarea panourilor izolante. O instalare corectă garantează nu doar aspectul arhitectural dorit, dar asigură și eficiența materialelor instalate (protecție împotriva elementelor, rezistență la foc, eficiență energetică, siguranță, durabilitate). Instalarea de scurgeri, ferestre și uși sunt ultimele atingeri care integrează perfect clădirea cu noul său cadru.

Protecție anticorozivă

În funcție de aplicația și expunerea față de elemente, suprafața produselor din oțel e mai mult sau mai puțin supusă coroziunii care conduce la slăbirea și deteriorarea secțiunii structurii. Vopsirea adecvată sau galvanizarea mărește semnificativ rezistența anticorozivă și longevitatea produsului.

Vopsirea în câmp electrostatic este cea mai utilizată metodă de protecție anticorozivă datorită versatilității estetice. Gama vastă de culori RAL îndeplinește exigențele contemporane și permite integrarea structurilor în cadrul conceptelor arhitecturale moderne.

Acoperirea suprafețelor prin galvanizare standard cu un înveliș metalic, garantează durate lungi de viață produselor metalice expuse la elemente (în medie <100 ani, în zone litorale < 80 ani). Iar pentru aplicațiile maritime și agricole, galvanizarea cu aliajul Magnelis® oferă o alternativă cu o performanță de 3 ori mai bună față de galvanizarea tradițională în medii puternic saline sau alcaline.

Insourcing de profesioniști

În ceea ce privește resursele umane, cele mai recente studii de piață au identificat că găsirea forței de muncă calificate este principala problemă cu care se confruntă domeniul de construcții european. Este din ce în ce mai greu să prezicem ce talent poți găsi prin procesele tradițional de recrutare și noi am descoperit că nu există niciun motiv pentru ca această situație să rămână așa.

Astăzi, un atribut cheie al strategiei de afaceri este internalizarea de forță de muncă (pe engleză, insourcing). Ea a devenit noul trend strategic pentru a respecta termenele proiectelor de construcție și pentru a crește rata de productivitate. Deoarece știm că doriți talent din afara companiei dvs., am conceput pentru dvs. un serviciu de asistență care este în același timp LEAN, AGILE și orientat către clientul final.

Vă oferim echipe cu experiență formate din profesioniști de înaltă calificare:

Muncitori în construcții, Montatori de structură metalică, Montatori panouri sandwich, Sudori, Ingineri construcții

Mâinile potrivite pentru slujba potrivită! Profitați de soluțiile noastre de insourcing a profesioniștilor din cadrul construcțiilor metalice și conduceți-vă proiectele spre succes la capacitate maximă! Povestiți-ne despre proiectul dvs. și vom avea grijă să oferiți eficient valoare clienților voștri!